KELAS KONSENTRASI TINGKATAN 3 DAN TINGKATAN 5
Bagi meningkatkan prestasi pelajar dalam peperiksaan PT 3 dan SPM, satu inisiatif telah diambil oleh guru-guru iaitu dengan mengadakan Kelas Konsentrasi untuk Tingkatan 3 dan 5.  Bagi tingkatan 5, kelas konsentrasi ini dijalankan sepanjang peperiksaan PT3 berlangsung manakala untuk pelajar Tingkatan 3, program ini diadakan pada waktu kelas berfokus.  Semoga inisiatif yang diambil ini akan meningkatkan lagi prestasi pelajar.  Syabas dan tahniah diucapkan kepada guru-guru yang terlibat!

Your IP: 54.163.61.66
Today: Dec 16, 2017