Pelajar Pendidikan Khas SMK Muhibbah Sandakan NAIB JOHAN PERTANDINGAN AZAN Majlis Tilawah Al-Quran dan Festival Nasyid Kementerian Pelajaran Malaysia Peringkat Negeri Sabah (Kategori Pendidikan Khas)

Nama Program : MTQ dan Festival Nasyid KPM Peringkat Negeri Sabah

Tempat : Kota Marudu, Sabah

Nama Pelajar : Faisal Bin Nasri

Pencapaian : Naib Johan Pertandingan Azan(Kategori Pendidikan Khas)

Guru Pembimbing : Puan Bazlina Binti Azmi

Tahniah diucapkan kepada guru dan pelajar terlibat serta tidak lupa kepada seluruh warga kerja Program Pendidikan Khas dibawah pimpinan Penolong Kanan Pendidikan Khas Puan Asiah Tahir yang terus komited dalam menyertai program yang melibatkan pelajar pendidikan khas SMK Muhibbah Sandakan.

mod_vvisit_counterLast week2049

Your IP: 54.81.196.35