PELAJAR MUZIK SMK MUHIBBAH RAJIN BERLATIH

Lihatlah pelajar-pelajar dan guru-guru Muzik SMK Muhibbah.  Hebat!  Kita ada pemain violin, flute, saxophone, viola dan cello.  Tahukah anda mengapa pelajar muzik SMK Muhibbah rajin berlatih?  Sebabnya kita mempunyai guru-guru muzik yang juga amat rajin dan mempunyai kemahiran bermain perlbagai alat muzik.

Terima kasih cikgu Wong Shung Shung dan Lau Xin Jie yang telah banyak menggunakan masa cuti mereka untuk melatih pelajar dalam bidang Muzik. Syabas kepada pelajar-pelajar yang memberi komitmen untuk balik ke sekolah setiap hari bagi meningkatkan kemahiran bermain alat muzik.  Semoga kita dapat melahirkan pelajar yang mempunyai pelbagai kemahiran dan merealisasikan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia.

Your IP: 54.145.83.79
Today: Oct 22, 2018