PROGRAM PAIR TEACHING PRA UNIVERSITI 2015

Aktiviti Pair Teaching telah dilaksanakan oleh pensyarah-pensyarah Pengajian Am Pra Universiti di SMK Muhibbah pada bulan Mac 2015.  Antara objektif program ini adalah untuk meningkatkan keberkesanan Pengajaran & Pembelajaran bagi membantu meningkatkan pelbagai kemahiran serta melonjakkan pencapaian pelajar dalam mata pelajaran Pengajian Am.  Setinggi-tinggi penghargaan kepada Puan Salamiah, Cik Rosneletta dan En Louis yang telah melaksankan inisiatif ini sebagai usaha untuk membantu memantapkan lagi pengetahuan dan kemahiran pelajar.  Syabas!

Your IP: 35.175.190.77
Today: Dec 15, 2018