PERKHEMAHAN PERDANA BADAN BERUNIFORM 2015

Perkhemahan Perdana Badan Beruniform telah dilaksanakan dengan jayanya dari 13 - 15 Mac 2015 di SMK Muhibbah.  Perkhemahan tahun ini diselaraskan oleh Cikgu Ghapar selaku Penyelaras Badan Beruniform dan Cikgu Fidelis, Kem Komandan.  Seramai 230 pelajar yang telah terlibat dalam pelbagai aktiviti menarik sepanjang perkhemahan ini - mendirikan khemah, Kembara Malam, Cabaran Muhibbah, Sukaneka, Malam Kebudayaan, Pertandingan Memasak, Gotong Royong, Kawad Kaki dan sebagainya.  Pelajar-pelajar Katering juga telah terlibat bersama menyediakan makanan sebagai sebahagian daripada aktiviti 'on-job training' mereka.  Satu lagi program bagi merealisasikan aspirasi murid dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia!  Syabas dan terima kasih kepada semua guru, fasilitator Pra U dan peserta yang terlibat.  Selamat bercuti!

Your IP: 54.80.93.19
Today: Aug 19, 2018