Pelajar Cemerlang STPM SMK Muhibbah

Pada 2 Mac 2015 yang lalu, kepurusan STPM tahun 2014 telah diumumkan dan pelajar SMK Muhibbah merupakan antara pelajar yang mendapat keputusan cemerlang tahun 2014. Supiah Binti Mohamad telah mengharumkan nama SMK Muhibbah kerana telah mendapat keputusan yang sangat cemerlang iaitu dengan PNGK 4.00.

Beliau di antara 16 pelajar yang tercalon sebagai pelajar cemerlang STPM 2014 peringkat negeri Sabah telah di raikan pada 3 Mac 2015 dalam Majlis Pengumuman Keputusan Peperiksaan STPM 2014 di Kota Kinabalu. Sijil telah disampaikan oleh Pengarah JPN Sabah, Datuk Jame Alip.

Setinggi-tinggi ucapan terima kasih diucapkan kepada Penolong Kanan Tingkatan 6, Encik Henry Kwan, semua guru Tingkatan 6 dan seluruh warga SMK Muhibbah yang telah memberi tunjuk ajar kepada pelajar STPM 2014.

Datuk Jame Alip menyampaikan anugerah kepada Supiah Bt Mohamad pelajar Cemerlang STPM tahun 2014 SMK Sandakan.

Barisan pelajar Cemerlang STPM negeri Sabah bersama pihak Jabatan Pelajaran Negeri Sabah.

Supiah bersama Penolong Kanan Tingkatan 6 , Encik Henry Kwan serta guru tingkatan 6.

Your IP: 3.80.4.76
Today: Sep 24, 2019