KURSUS TEKNIK MEMBACA OLEH PANITIA BAHASA CINA SMK MUHIBBAH SANDAKAN

Kursus teknik membaca Bahasa Cina telah dikendalikan oleh Cikgu Liew Yuen Vun kepada pelajar-pelajar SMK Muhibbah pada 25 MAC 2014 (Selasa) semasa cuti pertengahan penggal.  Pelajar-pelajar telah mempelajari kemahiran mengenalpasti isi-isi penting semasa membaca.  Syabas kepada guru-guru dan pelajar-pelajar yang terlibat.  Semoga pelajar-pelajar berjaya menguasai kemahiran yang amat penting dan mengaplikasikannya dalam pembelajaran dan peperiksaan!  Terus berusaha dan semoga perolehi kejayaan cemerlang.

Your IP: 54.234.190.237
Today: Jan 17, 2018