PROGRAM PASCA PMR: AKTIVITI MEMBUAT BUKU SKRAP MENGGUNAKAN SURATKHABAR

Aktiviti Membuat Buku Skrap menggunakan suratkhabar yang melibatkan pelajar Tingkatan 3 telah dilaksanakan dengan jayanya pada 29 OKTOBER 2013 di tapak perhimpunan SMK Muhibbah.  Pelajar-pelajar menggunakan masa membaca, memilih dan membantu menyediakan buku skrap sebagai bahan rujukan dan bahan sumber untuk panitia BM dan pusat sumber.  Aktiviti ini berjaya menggalakkan pelajar membaca rencana dan berita semasa yang berlaku di negara kita dan juga di seluruh dunia.  Syabas kepada guru-guru yang menyelia pelajar!  Terima kasih semua.

mod_vvisit_counterLast week2006

Your IP: 54.81.166.196