SMK MUHIBBAH MENANG ANUGERAH PUSAT SUMBER CEMERLANG PERINGKAT DAERAH SANDAKAN 2013

Syabas dan tahniah kepada semua guru dan pelajar SMK Muhibbah yang telah menaikkan nama sekolah sehingga berjaya mendapat pengiktirafan Pusat Sumber cemerlang daerah Sandakan 2013.  Penghargaan telah diberikan sempena majlis sambutan Hari Guru dan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang pada 7 SEPTEMBER 2013. SMK Muhibbah terpilih kerana keunikan dari segi penghasilan karya dan produk pelajar serta guru.  Koleksi kajian tindakan, penyelidikan pelajar pra Universiti, majalah Green Wave, karya kreatif pelajar iaitu Our Stories:  Narratives by SMK Muhibbah students & mini story books, Tale Spin, Mag Inc, hasilan pelajar berbentuk iThink, dan pelbagai bahan hasilan pelajar melalui pembelajaran PBS serta perkongsian pintar Eco-School  telah berjaya menarik perhatian panel penilai.  Aktiviti literasi bukan sahaja tertumpu di pusat sumber tetapi di dalam & luar bilik darjah.  Pembelajaran adalah aktiviti yang menyeronokkan dan ini terbukti daripada usaha yang telah didokumentasi!  Semoga pelajar-pelajar SMK Muhibbah sentiasa cemerlang dalam setiap aktiviti yang disertai dan dalam peperiksaan PMR, SPM & STPM!  Marilah kita terus berusaha untuk mengejar ilmu.

mod_vvisit_counterLast week2049

Your IP: 54.81.196.35