PELAJAR SMK MUHIBBAH BERSEMANGAT KENTAL

Pada 20 OGOS 2011 (Sabtu), pelajar-pelajar Tingkatan 5S1 & 5S2 telah menyertai bengkel teknik menjawab bagi mata pelajaran Fizik.  Walaupun peperiksaan EXCEL baru selesai pada hari Jumaat, semangat kental pelajar SMK Muhibbah begitu tinggi sehingga sanggup balik ke sekolah pada hari Sabtu untuk menimba ilmu.  Syabas kepada pelajar yang hadir kerana bengkel ini dirancang khas untuk anda!

Bengkel ini dianjurkan oleh Panitia Fizik, En Wong Fui Teng.  Penceramah jemputan bagi bengkel ini ialah En Velupillai Ponnudurai, pengetua SMK Sg Pari dan merupakan guru Fizik yang amat berpengalaman yang diterbangkan dari Ipoh, Perak.  Pelajar telah menjawab soalan-soalan Kertas 3 Fizik bagi tahun 2010.  'Good studying habits' dan teknik menjawab telah dikongsikan oleh En Velu.  Lembaran pengurusan (organiser) juga telah diedarkan kepada peserta bengkel bagi merekod masa yang telah digunakan bagi mengulangkaji setiap mata pelajaran untuk seminggu.  Lembaran itu boleh digunakan untuk menganalisis masa yang dihabiskan bagi sesuatu mata pelajaran dan membandingkannya dengan keputusan peperiksaan.

Your IP: 54.221.9.6
Today: Nov 19, 2018