TAWARAN UNTUK MENYERTAI PROGRAM-PROGRAM ANTARABANGSA 2011 ANJURAN KELAB ANTARABANGSA HIROSHIMA KUALA LUMPUR DENGAN KERJASAMA KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA.

Program-program ini adalah terbuka kepada semua pelajar sekolah menengah yang berminat.  Pelajar yang berminat hendaklah mendapat kebenaran ibu bapa

serta mempunyai tahap kesihatan yang baik dan akan dikenakan bayaran untuk membiayai kos yang berkaitan termasuklah tiket penerbangan dan insuran.  Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Pn Shirley dan Cik Rohana.

1.  Program Homestay Pelajar Muda Malaysia ke Jepun siri 22 & 23
2.  Program Australian Discovery siri 5